D'Hulst-Van Rymenant, stevige roots

De naam D’Hulst staat reeds 4 generaties lang garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Ook de firma Van Rymenant is een begrip in de Antwerpse bouwwereld. De firma werd opgericht in dezelfde periode als de firma D’Hulst, onmiddellijk na de Eerste Wereldoorlog.

De dagelijkse leiding van het gefuseerde bouwbedrijf is in handen van Patrick D’Hulst, die sinds augustus 2009 wordt bijgestaan door zijn dochter Sophie. De kruisbestuiving tussen ervaring en vakkennis enerzijds en frisse ambitie anderzijds verzekert de toekomst van ons familiaal aannemersbedrijf.

De firma D’Hulst-Van Rymenant, erkend in de klasse 7, categorieën D en lid van de Confederatie Bouw, is een slagvaardige partner voor uw bouwproject.

Samen met onze 45 medewerkers is er de laatste jaren hard gewerkt om onze onderneming uit te bouwen en ze met zo'n 12 miljoen euro omzet een plaats te geven bij de vaste waarden in de bouwsector. Zowel in 2010 als in 2011 werd deze inzet nog bekroond met een Trends Gazellen award als 1 van de 100 snelst groeiende middelgrote KMO's van de provincie Antwerpen.

Onze klanten zijn o.a. de Provincie Antwerpen, de steden Antwerpen, Lier, Mechelen Leuven en Mortsel, de gemeentes Edegem, Herenthout, Heist-op-den-Berg, Grimbergen en Londerzeel, de KBC-Bank, de Fortis Bank, de Dexia Bank, de NMBS, Belgacom, AG Vespa, evenals talrijke huisvestingsmaatschappijen en honderden particulieren en firma’s.